29 oct. 2017

NESTworking - coaching cu putere :)

cuvintele au putere!

Ce e asta, domnule?!

NESTworking e coaching efectiv pe obiective de progres în felul în care comunică cei care participă - ei cu ei şi ei cu ceilalţi.

Atelierul este peste 90% din timp învăţare experienţială, restul de 10% din timp este dedicat gândurilor şi insight-urilor pe care le provoacă anumite afirmaţii bine înrădăcinate în mentalul tuturor atunci când sunt confruntate cu perspective noi, mai puţin cunoscute, dar extrem de utile.Această conştientizare e condiţia necesară oricărui demers de schimbare - la nivel de credinţe şi, pe cale de consecinţă, la nivel de comportamente.

Modul de lucru din NESTworking I ''In the mood for GROW'', durează tot o lună - apropo de cele 4 weeks din grafic -, dar asigură o împlinire a scopurilor propuse mai mare de 76%, pentru că, în plus faţă de folosirea acestor două obiceiuri ale oamenilor care îşi ating obiectivele - written goals and shared goals with peers -, lucrul în grup de tip open innovation şi antrenarea cu metoda Inner Game asigură în plus feedback observaţional şi feed forward de calitate. Spaţiul de învăţare NESTworking oferă acel tip de suport care sprijină creşterea altuia - nondirectiv şi necritic - favorizând deprinderea mobilităţii prin creativitate şi încurajând asumarea responsabilităţii prin recunoaşterea şi celebrarea valorii şi faptelor fiecărui participant.

E bine când e bine mai mult! 
Atenţie! Nu e bine mai..mulţi, workshop-urile cu mulţi participanţi (citeşte mai mulţi bani pentru facilitator) au doar un efect de ''înviorare'' - antrenamentul propriu-zis nu există, iar transformarea nu se mai întâmplă, şi în câteva săptămâni oamenii revin la felul de a fi pe care doreau să îl schimbe. 

 ''Workshop-urile m-au ajutat sa invat, dar Nestworking m-a facut sa ma descopar. Am aflat si ce ar trebui sa ma impresioneze ca sa schimb ceva in viata mea si am constientizat ca aveam "buzunarul doldora" de niste idei care abia asteptau sa incolteasca, asa cum bine a spus Magda. Recomand oricui.'' (Valeria Tudor)

.............
În formatul pentru publicul larg, atelierul ”NESTworking” e organizat de către Brain Fitness și se desfăşoară cu numai 9 oameni. Înscrieri aici: www.revdepov.ro/ateliere/NESTworking