31 mai 2013

lider, potenţiator, creativ-susţinător, măsură



Conform diverselor evaluarii psihometrice, Magda este
„O sursă de leadership”: Profilul ei arată o combinaţie de puncte forte pe care numai 5% dintre cei evaluaţi o au: atingerea obiectivelor, conştienţa sensului activităţii, capacitatea de a se bucura şi a progresa prin ceea ce face.
”Potentiator”: un rol prin care sa ii ajute pe altii sa isi dezvolte talentele, sa dezvolte un sens al identitatii, si mentinerea unei tinute morale in echipa. Comunica cu entuziasm, ofera feedbaack cuantificabil si la timp. Are calitatea de a diminua tensiunea din aproape orice echipa. Are un potential deosebit pentru stimularea cresterii si dezvoltarii celorlalti
Creativ-sustinator”: vede repede solutia in situatii de criza; poate rezolva conflictele intr-o maniera pozitiva si poate ajunge la rezultate agreate mutual, luand in considerare toate interesele; isi exprima totdeauna parerea intr-o maniera directa; are un impact deosebit prin ideile multe si variate pe care le poate oferi.

Magda este in deplin acord cu vorba celebra a lui Protagoras: „omul e masura tuturor lucrurilor – ale celor ca sunt, cum ca sunt, si ale celor ce nu sunt, cum ca nu sunt”.