13 sept. 2016

”Înveți lucruri care se infiltrează în toate relațiile!”

A spus un participant la workshop-ul din primăvară :)

Vestea bună e că infiltrarea are efecte bune de tot, cum a spus alt:
”E primitor, interesant, actual și practic!
Nu doar că înveți ceva nou în fiecare minut (minutele sunt contorizate, o să vedeți), dar și înțelegi și ești încurajat să faci schimbări în comunicarea cu tine și cu ceilalți.
Lucrurile învățate și discutate la NESTworking îți râmân multă vreme în minte și îți dai seama că le vezi și le exersezi aproape zilnic. Nu degeaba a fost votat de Teach for Romania în 2014 cel mai bun program de training.


Vestea mai puțin bună e că numărul atelierelor pentru publicul larg va fi mai mic, așa că dacă vreți să ocupați unul din cele numai 9 locuri urmăriți cu atenție anunțurile de pe site-ul cu unicorn bine infipt in realitate: www.revdepov.ro/ateliere/NESTworking
In toamna asta vor fi doar două ateliere: unul începe pe 19 septembrie, celălalt pe 12 noiembrie.
 
..................................
Ce nu e și ce e NESTworking:

M-am bucurat să găsesc acestă prezentare frumoasă făcută de organizatorul atelierului, Revista de Povestiri. Mulţumesc!
''Nu e un curs plictisitor și teoretic, e un atelier în care lucrați cu voi, așa încât să conștientizați și să îmbunătățiți felul în care comunicați. Cu feedbackul atent asigurat de Magda și de colegi. Și cu râsul de rigoare. Nu e un curs în care să conteze ce funcții aveți și pe cine puteți intimida :P Sau ce funcții n-aveți.

Atelierul are un nume inventat de Magda ca să transmită că e un cuib în care vă simțiți în siguranță și aveți curaj și că e un loc în care nu se stă degeaba, că veniți să lucrați!

Metoda de lucru e coachingul de grup, ceva ce nu prea mai face nimeni în România. Se face coaching de echipă în firme, dar noi nu punem o firmă într-un cuib. Iar tehnica folosită e în primul rând Inner Game, propusă de bunicul coachingului, Tim Gallwey, pe care l-am și cunoscut în calitate de traducători pentru 2 dintre cărțile lui, când a venit în țara noastră, în 2011. Ideea, pe scurt, e că poți deveni mai bun la ceva anume (un sport, un job, orice activitate) concentrându-ți atenția pe o variabilă importantă din acea activitate (de exemplu, în comunicare, o variabilă importantă ar putea fi tonul) și trimițându-ți la plimbare vocea critică din capul tău, care îți spune ce ar trebui să faci și să nu faci. 
Veniți la atelier să aflați și să aplicați mai multe, gata, am scris destul.''


▶Alte detalii si inscriere aici: www.revdepov.ro/ateliere/NESTworking