24 aug. 2015

A treia natură!


Dacă ''a doua natură'' te face să suferi şi te ţine pe un loc pe care nu îl simţi al tău, adu-ţi aminte că tu ai construit-o. Observă partea bună a lucrurilor: ai fost ''desenat'' cu cea mai bună natură posibilă - arhitectul e totdeauna inspirat - tu eşti constructorul ''naturilor'' tale ulterioare: ai această capacitate. Foloseşte-o şi construieşte.. ''a treia natură''.

În atelierele NESTworking pe care le susţin, convingerile auto-limitative - ''naturile'' noastre conjuncturale - sunt continuu confruntate cu opţiunile mai bune de răspuns pe care le are fiecare dintre noi, dar pe care le vedem mai greu sau deloc în turbionul vieţii cotidiene. Însă, cu ajutorul unui nestworker, vezi mai multe, alegi mai curajos şi faci ce vrei cu mai multă voinţă.
 Varianta ''open'' a aNtrelierului continuă şi anul ăsta, în parteneriat cu dragul meu furnizor de educaţie, acest ''education workshops-supplier of choice''- Revista de povestiri.

Despre importanţa primei naturi vă invit să citiţi aici Hai să ne dăm voie să fim în felul nostru.
Despre limitarea care limitează puteţi citi aici  Cheia schimbării unei convingeri care ne limitează cu una care ne inspiră să ne dezvoltăm. Iar aici despre cum să te creşti cum vrei.