24 feb. 2023

Nestworking - prilej de invatare a "responsabilitatii de sine", a mobilitatii catre "bunul" tau

Care sunt preocuparile profesionale din prezent? La ce proiecte lucrezi?

Magda Bunea: Stii ca se tot vorbeste despre "the learning organization". Colaborez la astfel de proiecte prin servicii de team coaching si coaching. Dar m-am gandit big, cum se spune: "the learning society", cum ar fi? - cred ca e mare nevoie de asa ceva.

Incepand de toamna trecuta fac un atelier de comunicare cu sine si cu ceilalti, folosind tehnici de coaching - e, in fapt, cu o vorba mare, coaching transformational: oamenii schimba nu numai modul in care fac lucruri (sa observam ca, in orice "facut", comunicarea este instrument esential), dar schimba si modul in care comunica cu ei insisi.

Structura workshop-ului este rezultatul unei experiente de viata - si profesionale, si complexe, dar, mai ales, atente: background-ul meu permite foreground - ca sa fac un cuvant nou - un mers inainte "bazat", o perspectiva noua asupra a ce si cum se invata comunicarea, combinand cunostinte din psihologie, teoria sistemelor, managementul schimbarii, stiintele comunicarii si coaching.


In fapt, procesul insusi este prilej de invatare a "responsabilitatii de sine", a mobilitatii catre "bunul" tau. I-am zis NESTworking - mi se pare ca reflecta bine intentia mea de a asigura un mediu sigur, cu "hrana" de calitate, in care poti deprinde, imbunatati si practica zborul cu incredere, curaj si bucurie - un mediu in care te sprijini pe celalalt ca pe tine insuti, ca sa zic asa. Un mediu in care PRACTICI ATENTIA!

Din consistentul interviu de aici.

Informații despre atelierul mișcător (sic!) aici www.nestworking.ro/OPEN