20 oct. 2014

''Ce mai faci?/Mă simplific!''


Din 10 noiembrie, avem aNtrelier de comunicare!
Ultimul pe anul ăsta. Bun. :)
E ''de lucru'' - ne vom găsi vorbele drept -, dar şi ''e de lucru'', în sensul că e un atelier de lucru.
Nu, nu e cu ''află'' şi ''descoperă'' - cuvintele cel mai des folosite în prezentările de training&Co, de zici că te invită pe Discovery Channel, domnule.
Nestworking™ e un concept de învăţare centrat pe persoană.

Aţi observat că, deşi trecute la categoria soft skills, atelierele/cursurile de comunicare livrează sistematic.. hard?! Tot felul de modele şi pătrăţele pe care să le ţii minte când te întâlneşti cu pre(A)opinentu', ca să îl ''influenţezi'' - prin.. înghesuire, hehe.
Există şi varianta ''soft de tot'' - training-uri foarte scumpe, en vedete, în care persoane din showbiz fac.. show, că altfel nu pot zice despre o structură de curs de câteva ore, cu două pauze de  câte zece minute la fiecare două ore. NU e posibilă nicio învăţare efectivă - doar o inspiraţie, o emoţie, o stare de bine. Ca la teatru. Dar atunci, de ce să dai de 50 de ori valoarea unui bilet?!
Hai mai bine să ne.. simplificăm :)
Nestworking™ urmează pasii specifici buclei duble de învăţare, trecând de la feedback pentru ajustarea comportamentului la feed forward pentru alegeri responsabile pentru schimbarea credinţelor autolimitative.

Nestworking™ este locul unde poţi să-ţi probezi.. posibilul - şi să te bucuri: să fii inspirat de propria ta viaţă mai bine condusă. Să internalizezi un ''cum'' eficace şi, da, pe ăsta să îl ţii minte. Să te ai la tine în orice situaţie - nu numai să rezolvi, dar să găseşti şi o perspectivă care face lucrurile mai bune ţie şi, implicit, mediului în care ''problema'' a apărut, în familie sau la serviciu. E mai greu de învăţat, dar e mult mai simplu de trăit!
www.revistadepovestiri.ro/coaching