6 feb. 2015

''Povestea merită susținută chiar atunci când se întâmplă.''

Am fost super bucuroși când povestitorii s-au alăturat campaniei (mulțumim mulțumim mulțumim!), dar suntem dezumflați că nu am primit decât o singură dovadă de donație (mulțumim, Marius Mălinescu!). Mai știm că editura Univers a premiat repede donatorul, în rest nu mai știm. Prin urmare, vă rugăm să participați și voi la susținerea poveștii, printr-o donație către Free Miorița, și să vă alegeți cadoul. Cadourile nu se cumulează, normal.Campania se termină duminică.
Datele pentru donație:
Asociația Free Mioriţa RO71 BACX 0000 0009 4246 2000 la UniCredit Țiriac Bank Sucursala Rosetti București CIF 29953226
Cadouri de la povestitori
Rev de pov: colecția de reviste (nr 1 – nr 16) pentru cei care donează 100 lei (dovada trimisă la simina at revistadepovestiri punct ro)
Love Issue: 2 exemplare din revista de fotografie Love Issue nr 8 pentru cei care donează 50 lei (cnimigean at gmail punct com)
Decât o Revistă: colecția DoR 2014 pentru cei care donează 100 lei (dor at decatorevista punct ro)
Univers: un pachet de cărți de la editura Univers pentru primul care donează 100 lei (oferta a expirat)
Igloo: seria de albume igloo best Case din România (volumele 4, 5, 6) pentru cei care donează 100 lei (office at igloo punct ro)
All:  5 titluri din Lista lui Alex. Ștefănescu, colecția Strada Ficțiunii pentru primul care donează 100 lei (iulia.burtea at all punct ro)
Zeppelin: 20 de colectii Zeppelin (2014) + 20 de cărti Dincolo de oraș + 20 de invitatii la evenimentele Zeppelin de la Halele Carol pentru cei 20 de oameni care donează câte 100 lei. (abonamente at zeppelin-magazine punct net)
Și Editura Polirom a pus câteva titluri deoparte pentru campanie, Casa de pariuri literare plănuia și ea să susțină, revista The Institute, Tataia, Cărturești și Vellant la fel, vom actualiza articolul când postează.
Cuprindem cu o acoladă toate aceste lucruri și vă rugăm să meet us half way, cum se zice, și să sprijiniți proiectul Lumină pentru România printr-o donație până duminică, iar apoi să vă revendicați cadoul de la unul dintre povestitorii din lista de mai sus. Dați mai departe, timpul e scurt!